.

Αλλαγή Διοίκησης στη μονάδα των Πεζοναυτών

Παράδοση – παραλαβή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος Φ. Μεσσάρης, που μετατίθεται στο ΓΕΕΘΑ, παρέδωσε τη διοίκηση στον ταξίαρχο Χρ. Σίμο, που ήταν διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ).
 
Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης έγινε στο στρατόπεδο Γεωργούλα, παρουσία εκπροσώπων του στρατιωτικών μονάδων, σωμάτων ασφαλείας και τοπικών φορέων.

Η παράδοση της διοίκησης έγινε από τον διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, υποστράτηγο Ι. Δρακωνάκη.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Φ. Μεσσάρης, εμφανώς συγκινημένος  επεσήμανε ότι ήταν τιμή για τον ίδιο να διοικήσει τη μονάδα επί 16μήνες και χαρακτήρισε την 32 Ταξ. Π/Ν ισχυρή δύναμη αποτροπής.
Μάλιστα αναφέρθηκε και στον βρεφονηπιακό σταθμό, που πρόκειται να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο για τα παιδιά αξιωματικών και υπαξιωματικών της Φρουράς Βόλου. Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός, δημιουργήθηκε εντός του στρατοπέδου, σε παλιό κτίριο που ανακατασκευάστηκε πλήρως, και θα λειτουργήσει με προσωπικό της μονάδας.
 
Από την πλευρά του ο νέος διοικητής, ταξίαρχος Χρ. Σίμος, χαρακτήρισε τιμή του που αναλαμβάνει τον πλέον μάχιμο σχηματισμό και δεσμεύτηκε να ασκήσει διοίκηση αξιοκρατικά, έντιμα και αμερόληπτα
 
Πηγή: Kranosgr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s