.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΩ – Δωρεάν μαθήματα από φροντιστήριο για παιδί Άνεργου Πεζοναύτη

frontΠιστοί στο όραμα μας για την υποστήριξη της οικογένειας των Ελλήνων Πεζοναυτών ακόμα και μετά το πέρας της θητείας τους, θεωρούμε πως ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει κάτι στην κοινότητα μας.  Στις ημέρες μας η παραμικρή προσφορά είναι ένα μικρό θαύμα για τον δικό μας κόσμο.

Αποφασίστηκε λοιπόν στα πλαίσια του προγράμματος “ΒΟΗΘΩ” ο Σύλλογος να προσεγγίσει, φορείς και επιχειρήσεις οι οποίες ανήκουν ή απασχολούν έφεδρους πεζοναύτες και να ζητήσουμε τη βοήθεια τους προς τα μέλη των Ελλήνων Πεζοναυτών  που το έχουν ανάγκη.

Με βάση την παραπάνω προσέγγιση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη θετική ανταπόκριση από Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του Βόλου το οποίο προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (Φιλολογικά, Μαθηματικά και Φυσική)  για το έτος 2013-14, σε έναν / μια  μαθητή/τρια της 2ας ή 3ης Λυκείου, παιδί οικογένειας πρώην Πεζοναύτη στην οποία και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε μονογονεϊκή οικογένεια στην οποία είτε ο πατέρας ήταν πρώην Πεζοναύτης και τώρα έχει αποβιώσει και η μητέρα είναι άνεργη, είτε ο πατέρας ήταν πρώην Πεζοναύτης και τώρα είναι άνεργος.  

Οι προϋποθέσεις είναι:

Α) Να είναι και οι δύο γονείς άνεργοι (ή ο ένας σε μονογονεϊκή)

Β) Να υπάρχουν ήδη τμήματα που τρέχουν για να μπορούν να ενταχθούν

Γ) Ο γονιός να είναι πρώην πεζοναύτης μέλος του Συλλόγου (Με βάση τα κριτήρια του Συλλόγου μας για τα μέλη – δηλ. να μην τον έχουν διώξει ή έχει παραιτηθεί κλπ)

Δ) Η κοινωνική προσφορά αφόρα ένα έτος την ακαδημαϊκή περίοδο 2013-2014

Λεπτομέρειες:

Το/α άτομο/α που θα επιλεγεί/ούν θα γίνει μετά από κλήρωση παρουσία και τρίτου, ανεξάρτητου προς το Σύλλογο μέλους,  έτσι ώστε να υπάρξει διαφάνεια επί της διαδικασίας, αλλά το όνομα δεν θα ανακοινωθεί για να προστατέψουμε την ανωνυμία λόγω της ευαισθησίας του θέματος.

Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την κλήρωση είναι η  Παρασκευή 4  Οκτωβρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στην κλήρωση μπορείτε να επικοινωνείτε, μεσω του mail Συλλόγου, και στο τηλέφωνο  6947-906191

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου που θέλησαν ευγενικά να διατηρηθεί η ανωνυμία τους και ελπίζουμε να εντάξουμε και άλλα φροντιστήρια/υπηρεσίες ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο κόσμο που το έχει ανάγκη στις ημέρες μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s