.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΩ – Δωρεάν μαθήματα Ξένων Γλωσσών για παιδί Άνεργου Πεζοναύτη στη Λάρισα

frontsmaengΜε μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι το Πρόγραμμα “ΒΟΗΘΩ” βρήκε αμέσως απήχηση και σε άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δεύτερη θετική ανταπόκριση από Κεντρο Ξενων Γλωσσων της Λαρισας οπου θα δεχθει 5 μαθητες παιδια ανεργου πεζοναυτη για μαθήματα Αγγλικών δωρεαν.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε μονογονεϊκή οικογένεια στην οποία είτε ο πατέρας ήταν πρώην Πεζοναύτης και τώρα έχει αποβιώσει και η μητέρα είναι άνεργη, είτε ο πατέρας ήταν πρώην Πεζοναύτης και τώρα είναι άνεργος. 

 Οι προϋποθέσεις είναι:

 Α) Ο γονιός να είναι πρώην πεζοναύτης μέλος του Συλλόγου (Με βάση τα κριτήρια του Συλλόγου μας για τα μέλη – δηλ. να μην τον έχουν διώξει ή έχει παραιτηθεί κλπ)

 Β) Η κοινωνική προσφορά αφόρα ένα έτος την ακαδημαϊκή περίοδο 2013-2014

Γ) Θα δοθούν έως 5 δωρεάν υποτροφίες

 Λεπτομέρειες:

Στην περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπεράσουν τις 5 τα άτομα θα επιλεγούν με κλήρωση παρουσία τρίτου, ανεξάρτητου προς το Σύλλογο μέλους,  ώστε να υπάρξει διαφάνεια επί της διαδικασίας. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν εκείνη την στιγμή και δεν θα δημοσιευτούν λόγω της ευαισθησίας του θέματος.

Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η  Παρασκευή 4  Οκτωβρίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στην κλήρωση μπορείτε να επικοινωνείτε, μέσω του mail Συλλόγου, και στο τηλέφωνο  6947-906191

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου που θέλησαν ευγενικά να διατηρηθεί η ανωνυμία τους και ελπίζουμε να εντάξουμε και άλλα φροντιστήρια/υπηρεσίες ώστε να βοηθήσουμε περισσότερο κόσμο που το έχει ανάγκη στις ημέρες μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s