.

Εορτασμός Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στο Βόλο

marines208Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Βόλου εκδηλώσεις εορτασμού για την Ημέρα των Ενόπλων δυνάμεων με μέριμνα της Φρουράς Βόλου. Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιελάμβανε, αρχικά, την τέλεση δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Βόλου. Στη συνέχεια ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, στην παραλία Βόλου παρουσία αγήματος απόδοσης τιμών Ελλήνων Πεζοναυτών

Κλιμάκιο του Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις κατόπιν προσκλήσεως του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Βόλου και Διοικητή της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Ταξίαρχου Χρ. Σίμου.

IMAG0293edited800

Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμάς την ημέρα του εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου να βρισκόμαστε και να εορτάζουμε μαζί με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αυτή τη, διπλά σημαντική, ημέρα. Και η χαρά καθώς και η τιμή για εμάς γίνονται ακόμα μεγαλύτερες αφού είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό στην έδρα της 32ας Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Ένα μέρος το οποίο θεωρούμε ως δεύτερο μας σπίτι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά των Διοικητή της Ταξιαρχίας μας για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει και να του ευχηθούμε, όπως και σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως της οικογένειας των Ελλήνων Πεζοναυτών η Παναγία, της οποία τα Εισόδια εορτάσαμε σήμερα, να τους κρατά πάντα καλά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Photos: Θωμάς Σίμος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s