.

Ημερίδα: «Η Διαχρονική Εξέλιξη των Ελλήνων Πεζοναυτών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα»

afisa_cropped

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η διοργάνωση της 1ης Ημερίδας με θέμα « Η Διαχρονική Εξέλιξη των Ελλήνων Πεζοναυτών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα». Η γνώση της Ιστορίας των Ελλήνων Πεζοναυτών προσδίδει «ειδικό βάρος» σε αυτούς που υπηρέτησαν, ή υπηρετούν αυτή τη στιγμή σε αυτόν τον σχηματισμό των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων.

 

Η ημερίδα μας, η οποία θα φιλοξενηθεί από  το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας που ευγενικά μας παραχώρησε το αμφιθέατρό του, απευθύνεται, πρωτίστως  σε όλους τους εν ενεργεία και εφέδρους πεζοναύτες  και θα εστιάσει σε 5 βασικές ιστορικές ενότητες. (Αρχαιότητα, Βυζάντιο, Βαλκανικοί Πόλεμοι, Μικρά Ασία, 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος έως σήμερα τις οποίες θα αναπτύξουν Ιστορικοί και Ανώτατοι Αξιωματικοί.

afisa2

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και μόνον με προσκλήσεις. Σύντομα θα έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε από τις σελίδες μας τους εισηγητές μας.  

 

Χορηγοί επικοινωνίας, της εκδήλωσης μας είναι το τηλεοπτικό κανάλι Star,  η ηλεκτρονική Ιστοσελίδα «Onalert», και το περιοδικό «Δούρειος Ίππος» τους οποίους και ευχαριστούμε για την προθυμία τους να καλύψουν αφιλοκερδώς την εκδήλωση μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s